Verhuur

Op tijden dat er geen Scoutingopkomsten zijn (dus niet van vrijdagavond 20.00 uur tot zaterdagavond 18.00 uur) kan ons gebouw en terrein gehuurd worden.

Terrein

Ons terrein ligt direct in het bos aan de scheidingslaan in Wageningen. Het terrein is omheind en grenst aan een bosperceel waar voor een groot deel gespeeld mag worden. Het terrein beschikt ook over een kampvuurkuil op het voorterrein en een aantal fietsenstallingen. Op het terrein staan het hoofdgebouw en 2 bijgebouwen. Alleen het hoofdgebouw kan gehuurd worden.

Gebouw

Het hoofdgebouw is voorzien van water, gas en elektriciteit (geen internet) en bestaat uit 3 lokalen (twee grote en een klein lokaal), een keuken, 2 toiletten en 2 douches. De keuken heeft een fornuis en 2 losse gasbranders, zodat er voldoende pitten beschikbaar zijn. Keukengerei is niet inbegrepen bij de huur. In de lokalen staan banken en tafels. Het gebouw kan onderdak bieden aan maximaal 30 personen, wel mogen extra personen op het terrein in eigen tenten kamperen.

Huren

Heb je interesse in het huren van ons gebouw en terrein, dan kun je via het formulier contact opnemen met de verhuurcoördinator. Zij kan je ook verdere informatie over het gebouw en terrein geven. Kijk ook zelf even in de kalender of het datum voor verhuur mogelijk is.
Let op: Je reservering moet vóór de eerste van de maand voorafgaand aan de gewenste huurdatum ingediend wordt (voorbeeld: als je het gebouw in februari wilt huren, zorg dan dat de aanvraag vóór 1 januari binnen is). Dit is een strikte deadline en uitzonderingen kunnen helaas niet gemaakt worden.

Verhuuraanvraag