Heeroma scouts - middag scouts

De Heeroma scouts is een van de twee scoutsgroepen van Die Wiltgraeff. Wij hebben elke zaterdag middag opkomst, van 14:00 tot 17:00 uur, en soms net wat langer.

Op dit moment hebben wij 4 patrouilles. de Sperwers, de Valken, de Kieviten en de Koekoeken. Ook doen we het hele jaar door mee aan verschillende activiteiten, en hebben we een aantal kampen (o.a. herfst-, kader-, winter-, zomer-, en groepskamp). Ook doet er elk jaar een patrouille mee aan de RSW (Regionale Scouting Wedstrijden). En eens in de 4 jaar hebben we een uitwisseling met een scoutsgroep uit Brighton.

Tijdens onze opkomsten leggen wij de focus op koken en stoken, pionieren, hiken en kamperen. En dit gaat natuurlijk gepaard met een veel gezelligheidjd en een hoop spelletjes.

Heeroma groep foto

Jochem (16)